KULTURVANDRING I BASKIEN & KANTABRIEN

30 maj - 3 juni 2020

Följ med Broad Leisure och plocka några pärlor ur norra Spaniens skattkammare! Guggenheimmuseet och god mat i Bilbao, tre dagars vandring längs pilgrimsleden Camino del Norte i Kantabrien, en övernattning i den medeltida staden Laredo och avslutning i Santander, Kantabriens huvudstad.

Broad Leisures resa till Baskien och Kantabrien innehåller vandring, kultur, stadsliv och naturligtvis god mat. 
Resan börjar med ett besök på Guggenheimmuseet i Bilbao. Vi passar också på att prova den berömda baskiska maten på en av Bilbaos alla omskrivna restauranger. 
Färden går sedan vidare längs den vackra kantabriska kusten, via den medeltida staden Laredo, ner till Santander. Vi vandrar ca 4-5 timmar per dag. Terrängen är relativt enkel och höjdskillnaderna inte mer än ca 500 meter, så resan passar alla med friska ben och normal grundkondition. 

Pris:
9 500 SEK/person exkl flyg (med reservation för valutaförändringar)

I priset inkluderas:
4 nätter i dubbelrum (enkelrum mot tillägg), frukost, lunch och middag exkl dryck, guidade vandringar och visningar, alla transporter inkl transfer tor Bilbao flygplats.

 

Förslag på flyg:

Flyg Stockholm Bromma - Bilbao via Bryssel med Brussels Airlines 

Utresa:       30 maj 2020 kl 08:55

Hemresa:    3 juni 2020 kl 14:20

Är du intresserad av att veta mer om resan till Baskien och Kantabrien 

eller vill anmäla ditt intresse, skicka ett mail till ingela@broadleisure.se eller anmäl dig nedan, så återkommer jag till dig med mer information.

Sista anmälningsdag 31 januari 2020

 

Intresseanmälan