top of page

OM BROAD LEISURE

Broad Leisures affärsidé är att verka för en rik fritid i form av aktiviteter, upplevelser och resor. Företaget startade våren 2007 med att arrangera temaresor, speciellt utformade för kvinnor i små grupper. 

Idén med resorna var att de skulle vara korta (max 5 dagar), innehållsrika och anpassade till en liten grupp av aktiva kvinnor. Resorna är fortfarande innehållsrika, men ibland är de längre än 5 dagar och även aktiva män får gärna följa med på vissa resor!

Broad Leisures resor står på tre ben - vandring, kultur och tennis. Ibland kombineras resorna med något sidotema som t ex kost och hälsa. Många av kulturresorna har innehållit ett operahus, med både guidad tur av huset och en föreställning. Genom åren har vi besökt ett 10-tal operahus runt om i Europa. 

Resorna går främst till städer och orter i Europa och just nu är den otroligt vackra kuststräckan i norra Spanien en stor favorit. Tidigare har många av resorna gått till kultur-och natursköna Mallorca och Sicilien.

Men en rik fritid kan innehålla så mycket mer än resor. Fritid har vi ju också en vanlig, enkel vardagskväll eller helgdag på hemmaplan. 
I Broad Leisures program finns ibland temaserier och aktiviteter i vår närmiljö. Även här bygger verksamheten på intressant innehåll och små, aktiva grupper. Som första aktivitet arrangerade Broad Leisure en temaserie för både kvinnor och män "Lär känna din stad" med museibesök och stadsvandringar i Stockholm.

Om du vill göra en resa eller en aktivitet med en egen grupp (privat eller företag) så kan vi hjälpa dig med arrangemanget, speciellt utformad för att passa din grupp. Du kan resa med eller utan svensk reseledare - på plats använder vi alltid lokala guider. 

Välkommen till Broad Leisures värld - hoppas vi får berika din fritid!

bottom of page