TENNISRESOR

 

TENNIS I MARBELLA

17 - 20 maj 2020

Vi kickar igång sommarsäsongen med några intensiva tennis- och fysdagar på en av Marbellas finaste tennisanläggningar, Don Carlos Resort.

TENNIS VID GARDASJÖN

Tjuvstarta eller förläng sommarsäsongen med intensiv tennisträning på grusbanor i fantastisk miljö vid Gardasjön. Resan kan bokas av en grupp på 6-8 personer. Lämplig för kvinnor och män som spelar tennis regelbundet och vill finslipa teknik och taktik.

 

AKTIVITETSRESOR

AKTIVITETSRESOR

AKTIVITET & TRÄNINGSRESA TILL RONDA I ANDALUSIEN

13 - 16 maj 2020

Följ med på en unik aktivitet & träningsresa med fystränarna Åsa Söderberg och Ia Wååk (Söderberg & Wååk AB) till de Andalusiska bergen och den gamla staden Ronda. Resan kombinerar träning, behandling, valbara aktiviteter och upplevelser.

 

VANDRINGSRESOR

beach-cliff-coast-584928.jpg

KULTURVANDRING I BASKIEN & KANTABRIEN

Följ med Broad Leisure och plocka några pärlor ur norra Spaniens skattkammare! Guggenheimmuseet och god mat i Bilbao, tre dagars vandring längs pilgrimsleden Camino del Norte i Kantabrien, en övernattning i den medeltida staden Laredo och avslutning i Santander, Kantabriens huvudstad.

31 maj - 4 juni 2020

rachel-lees-267186-unsplash.jpg

CAMINO DEL NORTE - ETAPP 4

25 september - 4 oktober 2020

Vi fortsätter vår vandring längs pilgrimsleden Camino del Norte. Etapp 4 börjar i Gijon i Asturien och slutar ca 17 mil längre västerut i Galicien.

 

KULTURRESOR

SYDKOREA OCH JAPAN

12 - 22 november 2020

Sydkorea och Japan - två spännande länder i öst. Vi besöker bl a de två huvudstäderna Seoul och Tokyo, men också några mindre kända platser som kuststaden Busan i södra Sydkorea och den japanska ön Tsushima

josh-appel-556112-unsplash.jpg

TEL AVIV, JERUSALEM & DÖDA HAVET

1 - 8 november 2020

Följ med till Israel och upplev Tel Avivs pulserande stadsliv, Jerusalems historiska platser och Ein Gedi, Israels största oas, strax väster om Döda havet.